Hyr
4.6

EshopWedrop për Biznes

Kërkoni të zgjeroni biznesin tuaj në tregje të reja? EshopWedrop është një shërbim dërgimi dhe dorëzimi, i cili u jep mundësi dyqaneve online të hyjnë në tregjet e juaja dhe të furnizojnë me produktet e tyre miliona blerës online.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë dyqanet online, të zgjerojnë praninë e tyre të tregtisë elektronike në tregjet e huaja, në mënyrë të sukseshme dhe pa pengesa.

EshopWedrop është pjesë e Xpediator Plc Group, një ofrues lider në tregtinë elektronike dhe shërbimet e menaxhimit të dërgesave, me një përvojë të gjatë mbi 30 vjeçare në fushën e transportit dhe logjistikës.

Na kontaktoni
Partneriteti Jonë
EshopWedrop Ti Shet

Zgjero biznesit tënd përmes vendeve të selektuara në Europë, SHBA dhe së shpejti në Azi...

EshopWedrop Ne Dorëzojmë

EshopWedrop siguron se produktet tuaja janë ruajtur dhe dorëzuar në mënyrë të suksesshme te blerësit online.

EshopWedrop Ata Marrin

Ti ke një klient të ri! EshopWedrop do të dorëzojë produktet tuaja në mënyrë të sigurtë, sipas adresave të blerësve online!

Përfitime
  • Me kosto efektive
  • Njohuri Tregu Lokal
  • Zgjerim Ndërkombëtar i Lehtë
  • Gjurmim Objektesh Postare Smart
  • Mbështetje ndaj Klientit Lokale
Na kontaktoni

Bëhu Partner në Biznesin tonë

Krijo profil biznesi të personalizuar me EshopWedrop sot dhe ndihmo aktivitetin tënd të zgjerohet ndërkombëtarisht.

Fillo Sot

Fito akses te EshopWedrop Micro API

EshopWedrop Micro API e bën tregtinë elektronike të thjeshtë, automatike, duke ju ndihmuar të prodhoni lehtësisht etiketa transport dhe gjurmim porosie në kohë reale.

Fillo Sot

Shto reklamën e EshopWedrop te webfaqja juaj

Ndje flladin e suksesit! Fillo të reklamosh markën tënde në tregje të përcaktuara dhe shiko trafikun web të faqes tuaj të rritet. Me përvojën tonë të tregjeve lokale, ne mund t'ju ndihmojmë të reklamoni dyqanin tuaj të shitjeve online në vendet e mësipërme.

Shto aktivitetin tënd
Shto reklamën e EshopWedrop në webfaqen tuaj

Thjesht selekto madhësinë e reklamës tuaj në EshopWedrop. Vendosni kodi HTML në webfaqen tuaj dhe reklama e EshopWedrop automatikisht do tështohet

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar